I modsætning til Interflora, Euroflorist og mange andre webshops, der formidler salg af  blomster online, effektuere Danblomster alle sine ordrer selv. Det vil sige kunden hos Danblomster, BETALER  IKKE de ca. 25% – 30%, som andre webshops, der kun formidler kontakt til en blomsterbutik, tager i provision.

Derudover har Danblomster100% kontrol over bestillinger, der sendes ud fra butikken til modtageren. Hvor Interflora og Euroflorist ser slet IKKE, de fysiske produkter de sælger.

Vores uddannet dekoratører vil sikrer kvalitet og høj service, for vores kunder får den bedste behandling. Køb af blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til.

Bag Danblomster og vores webshop står der en gruppe professionelle folk med 20-30 års erfaring med indkøb af blomster og over 10 års arbejde med nethandel, der har ekspertise i at servicere og rådgive sine kunder på en højt niveau.

Vi vil bruge vores stor erfaring, til at være vores kunders “dommer” og give dem, den bedste oplevelse i blomster-indkøbs verdenen.

Vores målgruppe er virksomheder og private, der vil have sikkerhed for kvalitet og høj service, og som ønsker at kunne bestille hurtigt og enkelt via Internettet. Bestillingerne udbringes af Danblomster til modtagerens adresse, men kan også afhentes personligt i vores butik på Hovedgaden 11, i Birkerød .

Vi leverer de bedste blomster til døren og garanterer at kunderne får mest for deres pengene.

Læs her om vores leveringsbetingelser

 

God fornøjelse!